Over ons


Hilde ter Horst

Opleidingskundig adviseur, deze rol past me goed. Het combineert vraagstukken die me boeien: leren van mensen, teams en organisaties, met de wijze waarop ik graag werk: onderzoekend, doelgericht en effectief. Ik heb vaak gehoord dat ik met een sterk analytische blik naar vraagstukken kan kijken. En zeker als zelfstandig adviseur, als buitenstaander, pak ik dit sterke punt graag op: met andere ogen kijken naar opleidingsvraagstukken.

Annemiek Metz

Een opleidingsvraag vanuit een onderwijssituatie of van een opdrachtgever goed doorgronden en verhelderen. En dan met een resultaatgerichte aanpak en betrokken bij de organisatie een passende leerinterventie ontwerpen en inzetten. Dat is hoe ik mijn rol als opleidingskundig adviseur het liefst invul. Daarbij blijkt mijn vaardigheid om me snel te kunnen inwerken in een context of vakgebied vaak een voordeel. Evenals de altijd aanwezige motivatie om lerenden verder te willen helpen in hun ontwikkeling.

Wat doet Zoëzi


Advies voor onderwijsinstellingen

Expertise in het opzetten of verbeteren, implementeren en evalueren van opleidingen.

Advies voor organisaties

Expertise in het opzetten of verbeteren, implementeren en evalueren van opleidingen.

De Zoëzi aanpak

Analyseert op een gedegen en transparante wijze het opleidingsvraagstuk.

To go, grow, glow

Bewust en onderbouwd toepassen van methoden en technieken en het reflecteren op leren en doen.

Netwerk


Zoëzi is aangesloten bij de volgende professionele netwerken en platforms:

NVO2 is een professioneel netwerk en een platform voor professionele ontwikkeling. Naast professionalisering staat onderling netwerken centraal.

Het EHON is een vereniging voor experts uit het hoger onderwijs en heeft als doel kennis en ervaring uit te wisselen tussen leden van de vereniging en tussen over onderwijsvraagstukken en innovatie in het hoger onderwijs.

De NVE heeft tot doel de bevordering van de kwaliteit van het examineren in Nederland. Aangesloten deelnemers kenmerken zich door expertise in toetsing.

Zoëzi is CRKBO geaccrediteerd. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende professionals ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

Onze klanten


AFSPRAAK MAKEN

Hebben we uw nieuwsgierigheid gewekt om een project te starten? Neem vrijblijvend contact met ons op.